Fremside

Velkommen!

TMV er et firma med røtter i Trondheim. Vi bygger lekeplasser, og med over 20 års samlet erfaring fra bransjen kan vi ta alt fra store til små jobber. Vi kan hjelpe deg med alt fra skisser til ferdigstilling av lekeområdet. Vi ønsker å bygge kreative, effektive og trygge lekeplasser.

Med et stort nettverk av både samarbeidspartnere og leverandører står vi klare til å imøtekomme dine behov.

Ta kontakt i dag for å avtale et møte.

Les mer om oss

Våre tjenester

Bygging av lekeplasser

Oppbygging av lekeplasser er TMV`s hovedfokus og vi kan være behjelpelige med alt når det kommer til ditt lekeområde. Vi er her for å hjelpe deg! Vi kan tilby dere et bredt spekter av tjenester i forhold til lekeplasser, og vi tilpasser oss dine ønsker slik at du dine forventninger blir møtt på en best mulig måte. Vi kan stå for deler av prosjektet eller ta hånd om hele prosessen om dette er ønskelig.

Vaktmestertjenester

Vaktmester tilpasset dine behov.

Hos TMV er kundene vår prioritet. Vi går den ekstra mila for deg, og tilpasser derfor våre tjenester til dine behov. Vi kan tilby deg alt fra varekjøring, fjerning av søppel, vedlikehold både inne og ute, gressklipping, snømåking til mere spesialiserte tjenester som dreier seg om rør eller elektrisk.

Kunstgress

Vi i TMV har i løpet av de siste årene fokusert mer på legging av kunstgressbaner. Vi installerer baner opp til rundt 1000 kvm, og gjennom våre samarbeidspartnere kan vi levere kvalitetsgress tilpasset alle forhold. Dette er alt ifra fasadegress, barnehagegress eller til ball binger.

Hengerutleie

Vi leier ut tilhengere:

Tipp henger

Maskin henger

Boogie hengere

Små hengere

Ta kontakt med oss

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål eller ønsker mer informasjon. Du kan nå oss på epostadressen post@tmv.as eller ved å fylle ut kontaktskjemaet på våre nettsider. Vi prøver å besvare alle henvendelser så raskt som mulig, men vær oppmerksom på at det kan ta litt tid dersom vi mottar mange henvendelser samtidig.

Tlf: +47 72 90 95 90

post@tmv.as

Øysandvegen 203, 7224 Melhus